Uiteraard worden onze
kleine gasten ook niet vergeten!

Zij kunnen volop genieten van een uitgebreid kinderbuffet.
Het nagerecht, compleet met chocoladefontein, is een lust voor het oog en de smaakpapillen.

Uiteten met kinderen

Bij De Beleving bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een kindvriendelijk restaurant. Hier kunt u heerlijk uiteten met kinderen in Langenboom en beleven kids een plezierig avondje uit. Terwijl u nog lekker aan het natafelen bent, speelt uw zoon of dochter gezellig met andere kinderen in onze speelruimte.

Onze familieruimte

Voor families met kleine kinderen hebben we een speciale familieruimte die direct grenst aan onze kinderspeelkamer. Deze ruimte biedt plaats aan maximaal 120 personen en maakt dat u onbezorgd kunt genieten van uw avondje uit. Vanaf uw tafeltje houdt u uw kind namelijk goed in de gaten. De speelkamer is ingericht met een tv-hoek, keukentje en andere leuke speelobjecten, zodat uw zoontje of dochtertje zich samen met andere kids uren kan vermaken. Ook hebben wij een aparte ruimte met een PlayStation waar de iets oudere kinderen zich prima amuseren. Wokken met kinderen is leuk voor verjaardagen, partijtjes, familie-uitjes of andere bijzondere gelegenheden.

Hapjes voor iedereen

Uiteraard hebben we ook met het eten aan onze allerkleinste gasten gedacht! In ons restaurant vindt u uiteenlopende gerechten die de kids zeker zullen smaken. Van patat met een frikadelletje tot heerlijke nasi met loempiaatjes. Natuurlijk kan uw zoon of dochter tevens samen met u een wokgerecht samenstellen. Mocht hij of zij dit niet willen, is er genoeg keuze bij het koude- en warme buffet. Hebben de kinderen hun bordjes helemaal leeg gegeten? Dan is het tijd voor een bezoekje aan het toetjesbuffet, compleet met chocoladefontein. Hier smikkelen ze van ijs, fruit, pudding en nog vele andere desserts!

Reserveer vandaag nog een tafeltje in ons restaurant voor kinderen in Langenboom. Dit doet u door te bellen naar 085-8887077 of naar 0486-431153, of door het reserveringsformulier in te vullen. We komen dan spoedig bij u terug. De Beleving is hét adres nabij Uden wanneer u wilt uiteten met kinderen.

Uw tafel online reserveren