Zaal huren bij De Beleving

Zaal huren bij De Beleving

Wilt u een zaal huren nabij Uden? Dat kan bij De Beleving in Langenboom. Ons restaurant bestaat uit verschillende ruimtes die u in overleg bij ons kunt afhuren. We houden uiteraard rekening met uw wensen en kunnen zelfs het buffet voor u verzorgen. Daarnaast is het bij ons mogelijk om zelf al het eten en drinken te regelen.

Zaalverhuur volgens uw wensen

Ons restaurant is perfect als feestlocatie of vergaderlocatie. De ruimtes kunnen we namelijk omtoveren tot een ware feestzaal of een vertrek dat geschikt is voor een meeting. Daarbij geven we de zaalverhuur geheel vorm naar uw wensen. Denk onder meer aan hapjes, drankjes, muziek en andere benodigdheden. Gaat het bijvoorbeeld om een bruiloft? Dan verzorgen wij desgewenst kleine snacks tot aan een compleet Oosters buffet met Hollands tintje. Huurt u de zaal als vergaderruimte? In overleg regelen we tussendoor koffie en thee en/of bereiden we heerlijke broodjes voor de lunch. Alle maaltijden maken we klaar met pure ingredi├źnten zonder E-nummers.

Extra informatie

Een zaal huren kan bij ons al vanaf 20 personen. In totaal biedt onze locatie nabij Uden plaats aan 400 personen. Indien u het volledige restaurant wilt afhuren, dient u dit wel tijdig aan ons door te geven. Qua data en tijden zijn we overigens heel flexibel. Het tarief is geheel afhankelijk van uw wensen. WiFi is aanwezig en eventuele andere benodigdheden zoals een whiteboard of een muziekinstallatie kunnen wij op aanvraag voor u regelen. Ons doel is dan ook om u zoveel mogelijk te ontzorgen wanneer u besluit gebruik te maken van onze locatie. De Beleving is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. In de omgeving hebben we bovendien genoeg parkeergelegenheid.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar 085-8887077 of naar 0486-431153. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en staan u met genoegen te woord. Zo doen wij er alles aan om er een geslaagde bijeenkomst van te maken.

Uw tafel online reserveren